Monday, April 7, 2014

Homestay Keretasewa

Wild Life Theatre Melaka - Tempat Menarik Untuk Di Kunjungi di MelakaWild Life Theatre Melaka menghidangkan buat kali pertama di mana-mana ... singa laut comel , burung terbang tinggi berwarna-warni , reptilia yang menarik dan suku-suku misteri hutan hujan tropika Sarawak dalam persembahan mendebarkan penuh bertenaga dan hidangan tarian yang menarik, penuh cahaya, warna dan menghiburkan.


Homestay di Bandar Melaka

Persembahan dari  Singa Laut Amerika Selatan sungguh mengkagumkan dengan tenaga dan penuh semangat membuatkan anda begitu kagum.

Homestay Di Bandar Melaka


Homestay Di Bandar Melaka


Homestay Di Bandar Melaka

Bukan itu sahaja, terdapat banyak lagi haiwan-haiwan menarik yang terdapat disini seperti ... Mangrove Snake, Ular Sawa Burma, Susu Ular , Raja Ular , Ular Sawa, Beaded Dragons dan banyak lagi ...

Terdapat juga Persembahan Kebudayaan dari Sarawak Natrive tribes; tarian pahlawan Iban dan Melanau dengan gaya yang cukup menarik yang pasti memberikan pengalaman indah untuk anda.

Homestay Keretasewa

About Homestay Keretasewa -

Homestay Kesidang Lia dan Kesidang Moon menawarkan penginapan yang selesa, murah dan dekat dengan bandar. Homestay dilengkapkan dengan pelbagai kemudahan untuk keselesaam tetamu. Hubungi saya whatsapp/tel 017-9527363 untuk maklumat lanjut

Subscribe to this Blog via Email :

1 comments:

Write comments

Rakan pengunjung yang baik hati. Komen anda amat dihargai.