Monday, April 9, 2012

Homestay Keretasewa

UTEM Kampus Bandar

UTEM Kampus bandar

UTEM Kampus bandar terletak di tengah-tengah kawasan bersejarah di Bandar Melaka. Ia terletak di Jalan Hang Tuah dan merupakan bekas Pusat Pentadbiran Kerajaan Negeri Melaka. Kampus bandar menempatkan Fakulti Teknologi Pengurusan dan Technopreneurship (FPTT), University Press, Centre for Teaching and Learning (PPP), Centre for Continuous Learning (PPB) dan perpustakaan.

Kampus ini terletak kira-kira 7-10 minit perjalanan kereta atau lebih kurang 3 km dari homestay kesidang dan juga kira-kira 10 minit perjalanan dari kawasan bersejarah yang terkenal di Bandar Hilir dan kira-kira 5 minit perjalanan dari Taman Rempah yang menempatkan River Cruise dan Kg. Morten. Kemudahan bank, dan tempat makan memang banyak di sekitar kampus. Akses ke UTEM City Campus juga mudah kerana kedudukannya yang berhampiran dengan Melaka Sentral.

Homestay Keretasewa

About Homestay Keretasewa -

Homestay Kesidang Lia dan Kesidang Moon menawarkan penginapan yang selesa, murah dan dekat dengan bandar. Homestay dilengkapkan dengan pelbagai kemudahan untuk keselesaam tetamu. Hubungi saya whatsapp/tel 017-9527363 untuk maklumat lanjut

Subscribe to this Blog via Email :

Rakan pengunjung yang baik hati. Komen anda amat dihargai.