Tourism Malaysia lancarkan applikasi percuma Malaysia Amaze-Ya! app

Tourism Malaysia Sydney telah melancarkan aplikasi percuma telefon pintar dipanggil Malaysia Amaze-Ya!,
 

jakmashomestay.blogspot.com

Direka untuk memberikan pelancong dengan alat yang berguna untuk mengemudi perjalanan mereka di Malaysia.

Aplikasi ini boleh didapati untuk kedua-dua iPhone dan android dan menawarkan maklumat umum mengenai destinasi utama di Malaysia serta tip berguna untuk tarikan terbaik Buatr masa ini maklumat yang disediakan merangkumi Kuala Lumpur, Sabah dan Pulau Pinang.

Satu kemestian bagi sesiapa yang melancong ke Malaysia, aplikasi dimuat turun secara percuma menyenaraikan tempat terbaik untuk Lawatan, Makan, Kedai dan Tempat Tinggal di Kuala Lumpur, Sabah dan Pulau Pinang. Ia menyediakan contact details dan Google Map yang terperinci untuk memastikan percutian bebas dari sebarang kekecohan. Applikasi ini mudah untuk digunakan; pelancong boleh klik melalui kategori atau carian mengikut kata kunci untuk mencari apa yang mereka cari. Maklumat cuaca di Kuala Lumpur, Sabah dan Pulau Pinang juga disediakan, membuat aktiviti harian anda mudah untukdirancang.

Aplikasi Malaysia Amaze-Ya! boleh didapati secara percuma di iTunes dan Google Play.
Tourism Malaysia lancarkan applikasi percuma Malaysia Amaze-Ya! app Tourism Malaysia lancarkan applikasi percuma Malaysia Amaze-Ya! app Reviewed by Homestay Keretasewa on 9:39:00 PM Rating: 5

No comments

Rakan pengunjung yang baik hati. Komen anda amat dihargai.