Thursday, January 26, 2012

Tuan Homestay

SEGMEN : JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012 !


Rasanya belum lambat lagi kalau nak join. Ada 4 hari lagi sebelum tarikh tutup iaitu 1 Februari 2012. Menarik jugak kan. Apa kata kita ramai-ramai join supaya lebih meriah lagi dan boleh bertukar-tukar blog. Jom!!!!

Nak tag sape eekkk?  Oklah saya tag Cikgu Jamaliah Jakmas dan sorang lagi Adil

Macam mana segmen ni dijalankan ?? Mudah sahaja. ikut panduan yang diberikan seperti berikut:
  1. Lepas korang dah buat entry ..dah tinggalkan link di blog mira ..mira akan masuk kan link korang dalam satu bloglist khas untuk 2012
  2. Kat situ lah peserta lain akan terjah+follow blog korang
  3. Kalau beratus yang join ,maka beratus lah yang akan follow blog korang. InsyaAllah. tengok niat masing-masing ya (mira tahu ada yang ikut segmen macam ni, tapi bila senarai dah kuar ,tak jenguk langsung pon bloglist tu. Hanya mengharapkan orang lain follow blog dia .Kita ikut niat masing-masing. Kalau niat korang takbetul .. fikir-fikir lah kan ya )
p/s: kepada sesiapa berminat boleh lah join ya.... hanya perlu klik banner diatas untuk ke entri penganjur segmen ni..

Tuan Homestay

About Tuan Homestay -

Homestay Kesidang Lia dan Kesidang Moon menawarkan penginapan yang selesa, murah dan dekat dengan bandar. Homestay dilengkapkan dengan pelbagai kemudahan untuk keselesaam tetamu. Hubungi saya whatsapp/tel 017-9527363 untuk maklumat lanjut

Subscribe to this Blog via Email :

2 comments

Write comments
muhalith hpa
AUTHOR
January 27, 2012 at 12:27 AM delete

Jom join ramai-ramai...lagi ramai lagi bagus

Reply
avatar

Rakan pengunjung yang baik hati. Komen anda amat dihargai.